Školení 
Další filtry: Status
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Řadit podle:
 
 
 
 
 

 

 
Položek na stránku:

 
 
 

Služba obsahuje proměření a konzultaci v místě plánované realizace ethernet rozvodu.  

500Kč 
605
       
 

Školení mikrovlnných spojů pořádané ve školících centrech VanCo.cz, s.r.o. v Praze a Olomouci.  

2 490Kč 
3 013
       
 

Obsah a struktura školení Základy postupu výstavby optické infrastruktury: Legislativní úskalí budování optických tras - Platná legislativa, co k výstavbě optických tras říká stavení zákon a zákon o elektronických komunikacíc  

2 490Kč 
3 013
       
 

Školení OTDR se zaměřuje na technickou a projektovou část. Prakticky je zaměřeno na zásady svařování optických vláken, metody měření - přímá A1, A2, A3, nepřímá OTDR, vyhodnocení náměrů, ovládání a nastavení měřících přístrojů Deviser, návrh tra  

1 490Kč 
1 803
       
 
 
 




0 položek za 
0 Kč
Obsah košíku

Přihlášení
Přihlašovací jméno:
Heslo:
Zapomenuté heslo
 
  • Centrála Praha
  •  
  • VanCo.cz s.r.o.
  • U čokoládoven 818/9
  • 143 00 Praha 12 - Modřany
  • - vchod je z ulice Pod Vinicí
  •  
  • tel: +420 246 035 451
  • fax: +420 246 035 450
  • E-mail: obchod@vanco.cz
  •  
  • Otevírací doba kamenné prodejny:
  • Pondělí - Pátek: 8.00 - 17.00
  • Sobota, Neděle: zavřeno
  • Pobočka Olomouc
  •  
  • VanCo.cz s.r.o.
  • Pavlovická 20/43
  • 779 00 Olomouc
  •  
  • tel: +420 587 203 671
  • fax: +420 587 203 672
  • E-mail: obchod@vanco.cz
  •  
  • Otevírací doba kamenné prodejny:
  • Pondělí - Pátek: 8.00 - 12.00, 13.00 - 17.00
  • Sobota, Neděle: zavřeno

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

K provozování našeho webu www.wifi-shop.cz využíváme takzvané cookies. Cookies jsou soubory sloužící k přizpůsobení obsahu webu, k měření jeho funkčnosti a obecně k zajištění vaší maximální spokojenosti. Používáním tohoto webu souhlasíte se způsobem, jakým s cookies nakládáme.